

Amazing Thailand Global Wellness Day Virtual Celebration 2021 12 June 2021

15.00 – 19.00 Hrs. (Bangkok Time) via Zoom Webinar

15.00 - 15.05 Hrs.	Welcome Remarks by Supranee Pongpat Executive Director of Europe, Africa and Middle East Region, Tourism Authority of Thailand
15.05 – 15.35 Hrs.	Be Healthy with Thai Wellness (30 min) by Chawanat Sinthukiow Chairman of the Federation of Spa & Wellness Association (Thailand) Thanan Apiwantanaporn Vice President of Department of International Business & Marketing Development, Institute for Small and Medium Enterprises Development
15.35 - 16.20 Hrs.	Self Practice Muay Thai (Thai boxing) (45 mins) by Janice Lyn Athletes Commission Chair, International Federation of Muaythai Associations
16.20 - 16.50 Hrs.	Self Thai Massage, Easy Refreat at Home (30 mins) by Chongkol Setthakorn President of International Training Massage School and The Association of Thai Massage Chiang Mai Sutthiruk Sitthisoonthorn (Liz) Managing Director of International Training Massage School and President of Chiang Mai Spa Mantra Chulaluck Setthakorn (Kate) Executive Managing Director of International Training Massage School and Vice President of Chiang Mai Spa Mantra
16.50 - 17.20 Hrs.	Yoga Retreat (30 mins) by Micky Kometsopa Founder and CEO of Flexi Lexi Fitness and Retreat to Paradise Thailand Ticha Maleegrai Yoga Instructor at Flexi Lexi Fitness and Retreat to Paradise Thailand
17.20 - 17.50 Hrs.	Thai Dance with Fitness Exercise (30 mins) by Lydia Tantiviramanond Thai Fit Studio
17.50 - 18.30 Hrs.	Resilience of Life during the Covid Time (Monk Chat and Meditation) (40 mins) (Eng/Rus) by Dipabhavan Meditation Centre, Koh Samui
18.30 - 19.00 Hrs.	Find Your Inner Peace (Singing Bowl) (30 mins) by Keerana Sripongpunkul Six Senses Wellness and Spa Director, Six Senses Samui
19.00 Hrs.	Closing Remarks End of the Event
	EIIU OI IIIE EVEIII